Bilverkstad i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten Västerås eller Mekonomen Bilverkstad Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi är din lokala trevliga bilvekstad som hjälper dig med allt kring din bil, allt från omfattande service & reparationer för olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstäder ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Välkommen din lokala bilverkstad i Västerås & Enköping.

Hos oss på Fordonsspecialisten Västerås och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi erbjuder en smidig DROPIN-verkstad för snabbservice, samt omfattande bilservice för olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Läs mer om våra verkstäder

Bilservice

Lyser lampan? Dags för bilservice? Våra mekaniker har lång erfarenhet av service, oljeservice och andra tjänster enligt biltillverkarens rekommendationer.

Felsökning

Vi på Mekonomen erbjuder professionell felsökning för din bil. Om du märker att något inte fungerar som det ska, är du välkommen att lämna in bilen hos oss.

Bilreperationer

Hos oss på Mekonomen får du alltid snabb och pålitlig felsökning och bilreparation, så att du kan köra vidare med trygghet och säkerhet.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Mekonomen - en partner för din bil

För att kunna erbjuda bästa möjliga bilservice till de senaste bilarna, tranportbilarna och husbilarna och deras avancerade teknik, satsar vi på kontinuerlig vidareutbildning av våra mekaniker. Detta gör att de kan hantera utrustning för avancerad diagnostik och felsökning, och därmed genomföra hela serviceprocessen. Vårt mål är att du endast ska behöva en enda verkstad i Västerås & Enköping för din bils servicebehov. Vi utför originalservice i enlighet med biltillverkarens underhållsprogram för just din bilmodell, baserat på körsträcka eller tidsintervall. När du bokar originalservice hos oss är din bil i trygga händer och du får 1 års kostnadsfri vägassistans. Om din bil har nybilsgaranti fortsätter den att gälla efter utförd service. Välkomna med din förfrågan

Gratis offert eller boka Tid

Bilservice

Lyser servicelampan? Bilservice är viktigt för att bibehålla bilens prestanda och säkerhet. Genom att följa tillverkarens serviceintervaller säkerställer du att alla viktiga komponenter fungerar som de ska, utför du din service hos oss ingår 1 års kostnadsfri vägassistans. Välkomna till oss i Enköping eller Västerås

Ac - service

Kyler inte bilen i kupen. Regelbunden AC-service är viktig för att säkerställa komfort och effektivitet i bilen. Genom att underhålla luftkonditioneringen minskar risken för reparationer och du bibehåller en behaglig körupplevelse året runt.

Bromsservice

Oljud eller mjuk pedal kan vara första tecknet. Bromsservice är avgörande för att upprätthålla säkerheten på vägen. Genom att underhålla bromsarna kan du säkerställa att de fungerar optimalt och därmed undvika allvarliga problem. Detta bidrar till en trygg och säker körupplevelse varje dag.

Kamremsbyte

Att byta kamrem i tid är avgörande för att undvika motorhaveri. Genom att säkerställa att kamremmen är i gott skick, bibehåller du motorns smidiga funktion och förlänger bilens livslängd, vilket ger dig en kamrem att lita på när mil eller ålder närmar sig passerats på den gamla kamremmen.

Din bilverkstad som löser allt!

På vår bilverkstad i Västerås och Enköping erbjuder vi omfattande bilservice och reparationer. Vi utför service, glödlampsbyten med tidsbokning, och vi är specialister på dieselbilar. Vår milbaserade service säkerställer att din bil alltid är i toppskick. Vi byter bromsar, installerar motorvärmare, dragkrokar, extraljus och utför el-felsökning och datorbaserad diagnosavläsning. Vi tar hand om motorarbeten, inklusive topplocksrenovering och planing av topplock, samt bromsservice och byte av bromsskivor. Dessutom hjälper vi dig med dina tvåor från besiktning eller polisens flygande besiktningarför att du ska kunna köra vidare utan problem.

 

Varmt välkommen till Fordonsspecialisten Västerås eller Mekonomen Bilverkstad Enköping.

Boka tid online

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl