Byta bilbatteri i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller ett batteritest eller batteribyte på din bil. Vi byter bilbatterier på olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bils bilbatteri. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Såhär gör du för att byta bilbatteri på din bil

Att byta bilbatteri är viktigt för att säkerställa att din bil startar och fungerar som den ska. Hos Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad Enköping har vi kunniga tekniker och rätt utrustning för att byta ditt bilbatteri på ett säkert och effektivt sätt. Regelbundna kontroller och byten av batteriet kan hjälpa till att förebygga startproblem och andra oväntade driftstopp.

För att säkerställa att du får tid hos oss när det passar dig bäst, rekommenderar vi att du bokar ditt batteribyte i förväg. Detta hjälper oss att planera in nödvändig service i tid och att byta batteriet utan onödiga förseningar. Genom att prioritera underhåll av bilens batteri kan du känna dig tryggare och mer förberedd på vägarna.

Boka tid online

Byta bilbatteri

Om du har problem med att starta din bil, kan vi på Mekonomen hjälpa dig att undersöka batteriets prestanda. Vi har rätt verktyg och expertis för att kontrollera om batteriet behöver laddas eller om det är dags för ett byte. Vi hjälper dig också att välja det rätta bilbatteriet som passar din bil bäst.

Byta startbatteri

På Mekonomen har vi de verktyg som behövs för att bedöma ditt bilbatteris skick och se om det behöver laddas eller bytas ut. Vi kan hjälpa dig att välja ett lämpligt bilbatteri som passar just din bil eller husbil. Det är viktigt att komma ihåg att batterier finns i olika typer som inte bör blandas, eftersom de har olika inre motstånd och kräver specifika laddspänningar.

Tips vid batteribyte

När det gäller bilbatterier är det viktigt att byta dem i tid för att säkerställa att din bil startar som den ska. Du kan behöva byta batteriet när din bil har svårt att starta, eller när du märker att batterispänningen är låg. Vi på Mekonomen kan hjälpa dig att kontrollera ditt bilbatteri och byta ut det vid behov för att säkerställa en pålitlig drift av din bil.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl