Husbilsverkstad i Västerås

Hos oss på Fordonsspecialisten i Västerås tar vi hand om din husbil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi är din lokala husbilsverkstad som hjälper dig med allt kring din husbil, allt från småfix och underhåll till omfattande service & reparationer för husbilmärken som Ford, Fiat, VW, Iveco och Ham. Vår husbilsverkstad ligger på Fältmätargatan 20, bara fem minuter från centrum. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din husbil. Välkommen till oss!

Boka tid i Västerås Kontakta oss i Västerås

Såhär gör du för att beställa tid hos en husbilsverkstad

Att kontakta en seriös husbilsverkstad är avgörande för att säkerställa att din husbil underhålls på ett korrekt sätt. Vi på Fordonsspecialisten Västerås har erfarenhet och kunskap för att hantera specifika behov och utmaningar som husbilar kan ha. Genom att boka din service i förväg kan du säkerställa att din husbil får nödvändig vård i tid, vilket minskar risken för oväntade problem under dina resor. Att prioritera regelbunden service hos en pålitlig verkstad bidrar till att förlänga husbilens livslängd och bibehålla dess säkerhet och komfort. Genom att planera din tid för service i förväg kan du också undvika onödiga förseningar och se till att din husbil är redo för nästa äventyr.

Boka tid i vår verkstad

Husbilsverkstad

Dags att bilservice, byta bromsar, kamrem, turbo eller t.ex stötdämpare? Våra mekaniker har lång erfarenhet av service, felsökning och husbilsreparationer.

Husbilsservice

Är det dags för service på husbilen i Västerås? Besök vår verkstad för ett effektivt, tryggt och prisvärd service eller bara lite underhåll.

Husbilsdäck

Behöver du laga en punktering eller köpa nya däck på din husbil, vi erbjuder även hjulinställning och balansering av däck. Välkomna till Västerås.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som husbilsägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar husbilen till oss parkerar du fordonet strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din husbil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

  • Fråga 1?

    Svar 1

4.

Hämtar

Husbilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mängd som du föbrukat.

Vad du bör överväga vid köp av husbil och varför service hos en seriös verkstad är viktigt

När du köper en husbil är det viktigt att överväga dess skick och underhållshistorik noggrant. En husbil som har regelbundet servats hos en seriös verkstad är vanligtvis bättre underhållen och mer tillförlitlig. Genom att välja en husbil med en dokumenterad servicehistorik kan du känna dig tryggare med att fordonet är i gott skick och har behandlats korrekt. En professionell verkstad har också kunskapen att identifiera eventuella problem eller göra nödvändiga reparationer innan du köper, vilket kan spara dig från oväntade kostnader och problem i framtiden. Att se till att husbilen är väl underhållen och i bra skick är avgörande för att säkerställa din komfort och säkerhet under resorna.

Kontakta oss för tidsbokning

Husbilsservice

Lyser servicelampan? Bilservice är viktigt för att bibehålla bilens prestanda och säkerhet. Genom att följa tillverkarens serviceintervaller säkerställer du att alla viktiga komponenter fungerar som de ska, utför du din service hos oss ingår 1 års kostnadsfri vägassistans. Välkomna till oss i Enköping eller Västerås

Ac - service

Kyler inte bilen i kupen. Regelbunden AC-service är viktig för att säkerställa komfort och effektivitet i bilen. Genom att underhålla luftkonditioneringen minskar risken för reparationer och du bibehåller en behaglig körupplevelse året runt.

Bromsservice

Oljud eller mjuk pedal kan vara första tecknet. Bromsservice är avgörande för att upprätthålla säkerheten på vägen. Genom att underhålla bromsarna kan du säkerställa att de fungerar optimalt och därmed undvika allvarliga problem. Detta bidrar till en trygg och säker körupplevelse varje dag.

Kamremsbyte

Att byta kamrem i tid är avgörande för att undvika motorhaveri. Genom att säkerställa att kamremmen är i gott skick, bibehåller du motorns smidiga funktion och förlänger bilens livslängd, vilket ger dig en kamrem att lita på när mil eller ålder närmar sig passerats på den gamla kamremmen.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl