Om oss på Mekonomen verkstad i Västerås & Enköping

Fasaden på Mekonomen Bilverkstad i Västerås

Om Fordonsspecialisten i Västerås & Enköping

Varmt välkommen till Fordonsspecialisten Västerås eller Mekonomen Bilverkstad Enköping, din partner för högkvalitativ bilservice i Västerås och Enköping, där vi driver Mekonomen verkstad. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig både hög service och kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

 

Hos Mekonomen tar vi vårt ansvar för miljön och samhället på största allvar. Vi har engagerat oss i ett omfattande miljö- och kvalitetsarbete som genomsyrar hela vår verksamhet, från energiförbrukning och transporter till hantering av kemikalier.

 

Sedan 2010 har vi implementerat hållbarhetsstrategier som ska genomsyra hela vår verksamhet, från våra leverantörer till varje medarbetare. Vi arbetar med moderna ledningssystem för att säkerställa att vårt miljö- och kvalitetsarbete är på topp. Alla våra medarbetare genomgår regelbundet obligatoriska utbildningar i miljö- och kvalitetsfrågor, inklusive webbaserade kurser för att ständigt förbättra vår kompetens.

 

Vi fokuserar på effektiv hantering av kemikalier och avfall, och våra verkstad har infört system för källsortering. Dessutom har vi tydliga riktlinjer för våra leverantörer genom vår uppförandekod, vilket garanterar att de uppfyller våra höga standarder.

 

Vårt engagemang för kvalitet har resulterat i att vi är en godkänd bilverkstad. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vår verkstad inte bara följer lagen, utan även branschens regler och är kontrollerad av ett oberoende organ.

 

Vi är också stolta över att vara en godkänd elbilsverkstad. Våra tekniker har specialiserad kunskap för att hantera högvoltssystem på olika nivåer. En nivå 2-tekniker kan frånkoppla och tillkoppla högvoltssystemet, vilket gör att en nivå 1-tekniker kan genomföra arbeten som exempelvis byte av en AC-kompressor. Tekniker på nivå 3 har djupgående batterikunskaper och kan utföra diagnoser.

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din bil på ett tryggt och professionellt sätt!

 

Verksamhetsorter
Västerås & Enköping med omnejd

Fasaden på Mekonomen Bilverkstad i Enköping

Fredrik Claesson startade Fordonsspecialisten år 2000.

Under den perioden växte konceptet Mekonomen verkstad sakta fram, och under många år var vi också med och utvecklade konceptet till att bli vad det är idag, Sveriges starkaste verkstadskedja .

År 2007 så gjordes den första stora satsningen då vi flyttade in i det lokaler som vi är i idag i Västerås. År 2012 så startades Mekonomen Bilverkstad Enköping upp i samband med renoveringen av butiken där.

Vårt fokus

Vårt fokus har och kommer alltid vara det personliga mötet med våra kunder för att skapa långvariga relationer. Vi är också mån om att behålla den familjära känslan i företaget fast vi tillhör en större verkstadskedja ,då vi vet att många av våra kunder känner en trygghet i det.

För att säkerställa miljö och kvalitetsfrågorna så är vi anslutna till kvalitetssystemet Godkänd bilverkstad .

Våra kunder idag är allt ifrån privatpersoner till företag och  större organisationer .

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20