Hjulinställning i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bils inställningar, här bokar du framvagnsinställning/hjulinställning på din bil. Vi utför hjulinställning för olika bilmärken, tex BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår verkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Boka tid hjulinställning

Vi har erfarna tekniker som utför hjulinställning i vår däckverkstad. Hos Fordonsspecialisten Västerås och Mekonomen Bilverkstad Enköping erbjuder vi noggrann hjulinställning med hög kvalitet. Besök oss eller ring för att boka tid. Du är välkommen till Mekonomen bilverkstad med din bil, oavsett om det är en BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo, Mercedes eller annan modell. Lämna din bil i trygga händer och boka tid idag. Priset för en hjulinställning personbil fr. 1600kr och hjulinställning transportbil/husbil fr. 2500kr

Boka tid för hjulinställning

Hjulinställning

Välkommen till Mekonomen i Västerås och Enköping, specialister på hjulinställning. Med modern teknik och erfarna tekniker ser vi till att ditt fordon kör rakt och effektivt, vilket bidrar till längre livslängd för dina däck och en bättre körupplevelse.

Utbildat team

Vårt team på Mekonomen är specialutbildade för att hantera alla aspekter av hjulinställning. Vi ser till att camber, caster och toe in /toe out är korrekt justerade för att optimera din bils prestanda och säkerhet. Boka en hjulinställning hos någon av våra däckverkstäder i Västerås eller Enköping.

Modern utrustning

En korrekt hjulinställning är viktig för både din säkerhet och bilens prestanda. Den minskar däckslitage, sparar bränsle och förhindrar att bilen drar åt sidan. Hos Mekonomen använder vi avancerad teknologi för noggranna hjulinställningar, oavsett bilmodell.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl