Bromsservice i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi erbjuder bromsservice för olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Såhär gör du för att beställa bromservice för din bil

Att utföra är avgörande för att säkerställa att bromssystemet fungerar korrekt och säkert. En professionell verkstad har kunniga tekniker och rätt utrustning för att inspektera och underhålla dina bromsar noggrant. Genom regelbunden bromsservice kan potentiella problem upptäckas i tid, vilket minskar risken för oväntade bromsproblem och potentiellt farliga situationer på vägen. För att säkerställa att du får tid hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad Enköping när det passar dig bäst, är det klokt att boka din bromsservice i förväg. Detta säkerställer att du får nödvändig service i tid och att eventuella nödvändiga reparationer kan göras utan onödiga förseningar. Genom att prioritera underhåll av bromssystemet på rätt sätt kan du känna dig tryggare och säkrare varje gång du ger dig ut på vägarna.

Boka tid online

Bromservice

På Mekonomen kan vi hjälpa dig att säkerställa att du verkligen kan lita på dina bromsar. Välkommen in för bromsservice på din bil!

Byta bromsbelägg

Fordonsspecialisten Västerås &  Mekonomen Bilverkstad Enköping är experter på byte av bromsbelägg. Vi har hjälper dig snabbt och enkelt!

Byta bromsskivor

Vid byte av bromsskivor byter vi även alltid ut bromsbeläggen. Även bromsrören kan behöva bytas även om det inte är så vanligt på nyare bilar.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl