Bilreparationer i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller en större reparation eller något mindre, allt börjar med en felsökning. Vi erbjuder bilreperationer för olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Välj oss när du behöver reparera din bil i Västerås eller Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din bil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi erbjuder en smidig DROPIN-verkstad för snabbservice, samt omfattande bilservice för olika bilmärken som BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och Mercedes. Vår bilverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Välkommen till oss!

Gör en prisförfrågan

AC service

Dags att bilservice, byta bromsar, kamrem, turbo eller t.ex stötdämpare? Våra mekaniker har lång erfarenhet av service, felsökning och bilreparationer.

Bromsservice

Är det dags att byta däck på bilen i Alingsås? Besök vår däckverkstad för ett effektivt, tryggt och prisvärt däckbyte.

Kamremsbyte

På Mekonomen i har vi en modern och välutrustad husbilsverkstad som erbjuder en rad tjänster, från smidig service med snabba reparationer till mer omfattande felsökning eller underhåll.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Vi hjälper dig felsöka din bil!

För att kunna erbjuda bästa möjliga bilservice till de senaste bilarna, tranportbilarna och husbilarna och deras avancerade teknik, satsar vi på kontinuerlig vidareutbildning av våra mekaniker. Detta gör att de kan hantera utrustning för avancerad diagnostik och felsökning, och därmed genomföra hela serviceprocessen. Vårt mål är att du endast ska behöva en enda verkstad i Västerås & Enköping för din bils servicebehov. Vi utför originalservice i enlighet med biltillverkarens underhållsprogram för just din bilmodell, baserat på körsträcka eller tidsintervall. När du bokar originalservice hos oss är din bil i trygga händer och du får 1 års kostnadsfri vägassistans. Om din bil har nybilsgaranti fortsätter den att gälla efter utförd service. Välkomna med din förfrågan

Gratis offert eller boka Tid

Bilreperationer

Låter eller ryker det, varnar en lampa i panelen. Lyser lampan rött, slå av motorn snartast och ring oss, ibland kan även en orange lampa som lyse rvara förödande för motorn och bilens välmående. Stanna och slå av motorn snarast. Läs i instruktionsboken eller ring till oss för din och bilens bästa. Det kan bli mycket dyrt om du fortsätter köra eller använda bilen när varningslampor lyser.

Röd lampa som lyser

När varningslampan lyser rött ska stanna bilen direkt, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. 

Orange lampa som lyser

När en orange lampa lyser på din bil skall du du ta dig till närmast verkstad och få det kontrollerat. Känner du att bilen går onormalt, ring bärgare.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl