Släpvagnsverkstad i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad i Enköping tar vi hand om din släpkärra, oavsett om det gäller mindre/större reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi hjälper dig att hålla släpkärran i skick till anständiga priser! Vid en släpvagnsservice går vi alltid igenom alla de punkter som är betydelsefulla under besiktning och med regelbunden service kan du även undvika framtida kostnader. Hör av dig till oss idag för reparation och service av din släpvagn, släpkärra, trailer, hästtransport, båtkärra eller biltransport! Vår verkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din trailer. Vi är din lokalasläpvagnsverkstad, verkstad alla typer av släp. Vi hjälper till med allt från bromsar som krånglar eller en trasig lampa. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Dags att boka tid för din släpkärra i Västerås & Enköping.

Att kontakta en seriös släpvagnsverkstad är avgörande för att säkerställa att din släpvagn underhålls korrekt och håller hög driftsäkerhet. Vi på Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad Enköping har specialiserad kunskap och erfarenhet för att hantera de specifika behov och utmaningar som släpvagnar kan ha. Genom att boka service i förväg kan du säkerställa att din släpvagn får nödvändig vård i tid, vilket minskar risken för oväntade problem och förlänger fordonets livslängd. Mekonomen är väl insatta i olika släpvagnsmodeller och deras servicekrav för att säkerställa att alla behov tillgodoses effektivt och professionellt. Genom att planera i förväg kan du också undvika onödiga väntetider och se till att din släpvagn är redo för kommande transporter och arbetsuppgifter med optimal prestanda och tillförlitlighet.

Boka tid online 24H

Bromsar

Dags för service på din släpvagn, byte av bromsar, stötdämpare, axlar eller kanske belysning? Våra tekniker har lång erfarenhet av service, felsökning och reparationer av släpvagnar.

 

El på släpkärra

Är det dags att serva eller reparera El på din släpvagn i Västerås eller Enköping? Besök vår släpvagnsverkstad för snabb, pålitlig och prisvärd service.

Drivning

På Mekonomen har vi en modern och välutrustad släpvagnsverkstad som erbjuder ett brett utbud av tjänster, från snabb felsökning och reparationer till mer omfattande underhållsarbete.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som fordonsägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar släpet till oss parkerar du fordonet strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart ditt fordon är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

  • Fråga 1?

    Svar 1

4.

Hämtar

Din släåkärra är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mängd som du förbrukat.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din släpkärra och fordon.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl