Transportbilsverkstad i Västerås & Enköping

Hos oss på Fordonsspecialisten Västerås eller Mekonomen Bilverkstad Enköping tar vi hand om din transportbil & lätta lastbil, oavsett om det gäller djupare reparationer eller enklare service eller underhåll. Vi är din lokala trevliga vekstad som hjälper dig med allt kring din transportbil, från småjobb till omfattande reparationer för olika transportbilsfabrikat som Ford, Toyota, Fiat, VW, Seat, Skoda, Iveco och Mercedes mfl. Vår transportbilsverkstad ligger på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din transportbil. Vi är din lokala transportbilsverkstad, verkstad för lätta lastbilar och för din pickup. Vi hjälper till med allt från en motor som krånglar eller en trasig lampa. Välkommen till oss!

Boka tid Kontakta oss

Dags att boka tid för din transportbil i Västerås & Enköping.

Att kontakta en seriös transportbilsverkstad är avgörande för att säkerställa att din lätta lastbil underhålls korrekt och håller hög driftsäkerhet. Vi på Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad Enköping har specialiserad kunskap och erfarenhet för att hantera specifika behov och utmaningar som lätta lastbilar kan ha. Genom att boka service i förväg kan du säkerställa att din lastbil får nödvändig vård i tid, vilket minskar risken för oväntade driftstopp och förlänger fordonets livslängd. Mekonomen är väl insatta i olika  lastbils modeller och servicekrav för att säkerställa att alla behov tillgodoses effektivt och professionellt. Genom att planera i förväg kan du också undvika onödiga väntetider och se till att din lastbil är redo för kommande transporter och arbetsuppgifter med optimal prestanda och tillförlitlighet.

Boka tid online 24H

Service

Dags att bilservice, byta bromsar, kamrem, turbo eller t.ex stötdämpare? Våra mekaniker har lång erfarenhet av service, felsökning och bilreparationer.

Däck

Är det dags att byta däck på transportbilen i Västerås eller Enköping? Besök vår däckverkstad för ett effektivt, tryggt och prisvärt däckbyte.

Reparationer

På Mekonomen i har vi en modern och välutrustad transportbilsverkstad som erbjuder en rad tjänster, från felsökning med snabba reparationer till mer omfattande felsökning eller underhåll.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som fordonsägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar ert fordon till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din transportbil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Fordonet är klart och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

Många säger att man skall välja Mekonomen verkstad

Vi hjälper dig med din bil, transportbil & husbil.

Här har vi stort fokus avseende kundvård och kundupplevelse. du får alltid tillgång till aktuella erbjuden, uppdateringar samt tips och trix för att du ska leva ditt bästa billiv i ljus som mörker, vinter som sommar. Välkommen

Vill du boka en tid?

Ring oss eller boka online 24H

Västerås 021 - 81 08 28

Enköping 0171 - 42 50 20

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl