Eftermontera motorvärmare - Monterat & Klart i Västerås & Enköping

Hos Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad i Enköping kan vi hjälpa dig att eftermontera motorvärmare på din bil eller transportbil. Vi arbetar med olika bilmärken som Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och flera andra. Våra verkstäder finns på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi monterar motorvärmare från etablerade tillverkare som Defa och Calix. Kontakta oss för att boka en tid eller för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din bil.

Boka tid Kontakta oss

Så här gör du för att eftermontera motorvärmare i Västerås & Enköping

Välkommen till Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad i Enköping. Vi erbjuder eftermontering av motorvärmare från Defa och Calix. Vi kan hjälpa dig med montering av motorvärmare, elsats, blockvärmare och kupévärmare. En vanlig lösning är att installera en "DEFA Motorvärmare & kupévärme", vilket innebär att både motor och kupé värms upp samtidigt. Detta minskar imma på rutorna, reducerar motorslitage och bidrar till lägre bränsleförbrukning.

Fredrik Claesson, som äger verkstäderna, understryker vikten av att ha både kupé- och motorvärmare för en bekvämare och mer effektiv bilkörning. För att boka tid för montering av motorvärmare i Västerås eller Enköping, kan du göra det online eller via telefon.

Boka tid online

DEFA Motorvärmare

Monterat & Klart

från 3995kr

DEFA Kupevärmare

Monterat & Klart

från 4995kr

DEFA Motorvärmare & kupevärme

Monterat & Klart

 från 5995kr

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl