Extraljus eller LED-ramp inkl. montering i Västerås & Enköping

För att förbättra din körupplevelse och öka säkerheten på vägarna, erbjuder vi på Fordonsspecialisten i Västerås och Mekonomen Bilverkstad i Enköping ett brett utbud av extraljus och LED-ramper. Korrekt belysning är avgörande för att säkerställa att du ser och syns bra på vägarna, särskilt under svåra väderförhållanden och på mörka vägar.

Våra extraljus och LED-ramper är av hög kvalitet och förbättrar din sikt och synlighet betydligt. Genom att öka din synlighet minskar du risken för olyckor och bidrar till en säkrare miljö för både dig själv och andra trafikanter. Vårt sortiment är anpassningsbart för olika behov och förhållanden, och våra erfarna tekniker ser till att installationen utförs korrekt för att säkerställa optimal prestanda.

Boka tid Kontakta oss

Så här gör du för att montera extraljus i Västerås & Enköping

Är du missnöjd med bilens helljus? Vi på Fordonsspecialisten hjälper dig att montera extraljus och LED-ramper enligt dina specifika önskemål. Varje installation anpassas efter dina behov, och vi använder alltid kablar och kontaktdon av hög kvalitet för att säkerställa en pålitlig och långvarig lösning.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av extraljus och LED-ramper i olika utföranden, inklusive LED, Xenon och halogen. Detta gör att vi kan erbjuda en lösning som passar både din bil och din budget. Kom ihåg att extraljus inte bara förbättrar din sikt, utan också ökar din säkerhet på vägarna.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din belysning och körupplevelse. Att ta steget mot en säkrare körupplevelse med vår hjälp är enkelt. Du hittar oss på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din bilresa tryggare och mer behaglig. Välkommen att kontakta oss på Fordonsspecialisten och Mekonomen Bilverkstad för att boka en tid eller få mer information om våra belysningslösningar.

Boka tid online

Montering av Extraljus

För oss som kör på varierande vägtyper, från små landsvägar till långdistanskörning på motorvägar, erbjuder vi mångsidiga ljusalternativ som passar alla körförhållanden. Vi säkerställer att våra extraljus håller en hög IP-klassning, vilket gör dem motståndskraftiga mot fukt, extrema temperaturväxlingar och damm.

Vårt mål är att erbjuda pålitliga ljuslösningar som klarar de utmaningar och krav som olika väg- och väderförhållanden ställer. Genom att välja rätt ljusalternativ kan vi bidra till en tryggare och mer behaglig körupplevelse, oavsett var du befinner dig.

Montering av LED-ramp

Vi presenterar Lazer LED ST8 Evolution, ett extraljus för dig som behöver ett kraftfullt ljusflöde. Denna LED-ramp erbjuder ett imponerande strålmönster med ett ljusflöde på 8 272 lumen och en räckvidd på nästan 400 meter vid en styrka av 1 lux. Utrustad med åtta LED-lampor och en slitstark polykarbonatlins, ger den pålitlig prestanda och effektivt skydd mot repor och yttre påverkan.

Vår målsättning är att tillhandahålla högpresterande ljuslösningar som uppfyller kraven hos dem som behöver ett pålitligt och kraftfullt extraljus. Med Lazer LED ST8 Evolution kan du känna dig trygg med att få ett ljus som ger både lång räckvidd och hållbarhet i alla förhållanden.

Arbetsbelysning LED

För att optimera ljusets effekt och minimera störningar rekommenderar vi att du placerar ljuskällan högt och riktar den nedåt. Detta bidrar till att ljuset sprids jämnt och inte bländar dig eller andra i din närhet. Vi rekommenderar också att du alltid använder minst två lampor för att undvika skuggning som kan uppstå när kroppen blockerar ljuset.

Om du vill komplettera med ytterligare ljus är en pannlampa ett utmärkt alternativ. Den ger dig frihet att rikta ljuset dit du behöver det mest och kan vara ett praktiskt tillskott i många situationer. Vårt mål är att ge dig praktiska råd för att optimera din belysning och erbjuda flexibla alternativ som passar dina olika belysningsbehov.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl