Montera dragkrok i Västerås & Enköping

Hos Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad i Enköping kan vi hjälpa dig med att eftermontera dragkrok på din bil eller transportbil. Vi arbetar med märken som Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo och flera andra. Du hittar oss på Fältmätargatan 20 i Västerås, bara fem minuter från centrum, samt på Åkerbygatan 2 i Enköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din bil. Vi monterar dragkrokar från kända tillverkare som Westfalia, Thule och Brink.

Boka tid Kontakta oss

Så här gör du för att montera dragkrok i Västerås & Enköping

Det är viktigt att eftermontera dragkrok på en seriös bilverkstad för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och enligt tillverkarens anvisningar. Hos Fordonsspecialisten & Mekonomen bilverkstad får du hjälp av erfarna tekniker och rätt utrustning, vilket minskar risken för fel. Det är också bra att boka tid i förväg så att vi hinner montera dragkroken innan du behöver använda den.

Boka tid online

Eftermontera dragkrok

Välkommen till Fordonsspecialisten och Mekonomen bilverkstad i Enköping. Vi erbjuder montering av dragkrok och elsats från kända tillverkare som Westfalia, Thule och Brink. Fordonsspecialisten har funnits i Mälardalen sedan år 2000.

Fast eller löstagbart drag?

Om du använder dragkroken ofta och inte ser ett behov av att ha en dold avtagbar dragkrok, kan en fast dragkrok vara ett bra val för dig. En avtagbar dragkrok är praktisk i alla sammanhang. En fast dragkrok är synlig bakom bilen och är oftast det billigaste alternativet.

Vilka regler gäller för dragkrok?

Om du vill veta vilka regler som gäller för hur tungt din bil får dra med dragkrok, rekommenderar vi att du kollar på Transportstyrelsens hemsida. Reglerna varierar beroende på bilmodell och vilket körkort du har. När det gäller montering och demontering av dragkrok ändrades reglerna år 2013, då kravet på registreringsbesiktning för dragkrok på personbilar och lätta lastbilar togs bort.

Så går det till när du bokar tid

1.

Bokar

Du som bilägare är välkommen att boka direkt eller göra en gratis prisförfrågan som du sedan väljer att acceptera, eller så bokar du direkt. Ny kund rekomenderas göra en prisförfrågan.

2.

Lämnar

När du lämnar bilen till oss parkerar du bilen strax utanför vår kundmottagning, lämnar nyckeln till vår kundmottagare och hämtar ut din lånebil om du förbokat en sådan.

3.

SMS - bil klar

Vi smsar dig så snart din bil är klar, har vi stött på några problem som medför skillnad i kostnad eller att vi inte kan hålla utlovad tid så kontaktar vi dig. Vi gör inget utan att du är delaktig.

4.

Hämtar

Bilen är klar och det är dags att hämta den, du hämtar och betalar ditt verkstadsbesök hos vår kundmottagare, har du haft en hyrbil så parkerar du den på samma plats som du hämtade den, den har du då tankat med samma mångd som du föbrukat.

" Jag lämnade in min Kia rio på service. Hur bra o snabbt som helst jag kan bara säga 10/10 och personalen var super trevliga inga problem alls. Tack för allt"

Tobias Hansson

" En kundorienterad bilverkstad som jag anlitat flera gånger tidigare.
Jag är en mycket nöjd kund! "

Stefan Nordahl